Διαδρομές
16 Feb 2013
Tο τμήμα της σελιδας που αναφέρεται στις διαδρομές στο μενού Γαϊτσές έχει ήδη εμπλουτιστεί και από άλλα κείμενα καθώς επίσης ολοκληρώθηκε και η μεταφρασή του στα Αγγλικά.
Πανοραμικές Φωτογραφιές 360ο
01 Feb 2013
Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι σε λίγο καιρό θα υπάρχει στην σελίδα μας ειδική επιλογή ώστε να μπορείτε να βλέπετε τα τοπία μας με πανοραμικές φωτογραφιές 360ο.
Νέα - Πληροφορίες
01 Feb 2013
Με την πάροδο του χρόνου η σελίδα μας θα εμπλουτιστεί με λεπτομερέστερα κείμενα και περισσότερο φωτογραφικό υλικό κύριως στις τοποθεσίες που υπάρχουν λίγες πληροφορίες και φωτογραφίες.
Αξιολόγηση www.gaitsesvillages.gr
12 Jan 2013
Μην ξεχάσετε να ψηφίσετε παρακάτω, επιλέγοντας την γνώμη σας για την σελίδα μας και πατώντας vote εν συνεχεία, βοηθώντας μας να την κάνουμε ακόμα καλύτερη, γνωρίζοντας την αποψή σας για αυτήν.
back next

Αν σας αρέσει η ιστοσελίδα μας πατήστε το κουμπί Μου Αρέσει ή το Tweet , προτείνοντας το gaitsesvillages.gr στους φίλους σας στο Facebook και το Twitter.

 
 

surveys & polls
aboutus.jpg


Αυτή η σελίδα δημιουργήθηκε για μη εμπορική χρήση. Βασικός σκοπός της είναι να καταστήσει τις Γαϊτσές (Κέντρο Αβίας) και το φαράγγι του Ριντόμου λίγο πιο γνωστά στο ευρύτερο κοινό, καθώς επίσης να προβάλει τις φυσικές ομορφιές του τόπου. Η άντληση πληροφοριών για την σύνταξη των κειμένων έγινε από τους ιστότοπους : http://www.mani.org.gr/, el.wikipedia.org, listedmonuments.culture.gr, www.zorbas.de/maniguide/ και www.weather-messinia.gr

Ως δημιουργοί της σελίδας αυτής θέλουμε να ευχαριστήσουμε ιδιαιτέρως τον Στέλιο Κρητικάκη , διότι χωρίς τη αμέριστη και καθ'όλη την διάρκεια βοηθειά του, η σελίδα αύτη θα παρέμενε ένα ατελές πλάνο, καθώς επίσης και για την παραχώρηση άδειας χρήσης των υπέροχων φωτογραφιών του (www.stelioskritikakis.com) στην σελίδα μας.

Επιπροσθέτως ευχαριστούμε την Μαίρη Ξηντάρη τόσο για τις φωτογραφίες που μας παραχώρησε, όσο και για την πολύτιμη βοήθεια που μας προσέφερε, από την πρώτη στιγμή στην πληκτρολόγηση των κειμένων και τις μεταφράσεις. Eυχαριστούμε επίσης τους Βασίλη Χαϊδεμένο, Δάφνη Σταμάτη, Stephen Cole, Helmut Schütz, Errikosotinan και Skur για το φωτογραφικό υλικό που μας παρέδωσαν.

Εν τέλει ευχαριστούμε τους δημιουργούς της σελίδων http://www.moriasnow.gr/ και http://www.insidemani.gr/ για την άδεια που μας παραχώρησαν στο να αναρτήσουμε την σελίδα μας στους ιστοτοπούς τους καθώς και τον Ορειβατικό Σύλλογο Καλαμάτας (www.eoskal.gr) τόσο για την κοινοποίηση της σελίδας μας μέσω του ιστοτοπού του, όσο και για την μέγαλη συνεισφορά του στο να διαφημίζει το φαράγγι και τα μέρη μας, συμπεριλαμβανοντάς τα, πολλές φορές στις διαδρομές του.

Σας ευχόμαστε να απολαύσετε την επισκεψή σας στον ιστοτοπό μας.